В средата на април, най-хубавият пролетен месец, се проведе чувственa среща между Вкусът и Ароматът. Домакин беше Ароматът – Yves Rocher. Гост бе Вкусът – „Бон Апети“ и водещите Лора и Стоян, които подариха на домакина тематични кулинарни изкушения.

Господин Енри-Бернар Бедоан, директор на Yves Rocher за Източна Европа и Африка, специално посети София, за да се срещне с журналисти, блогъри и отбрани гости. Заедно с Антоанета Сейменска – мениджър на марката в България, представиха емблематичната линия Riche Crème и новата колекция за тяло Plaisirs Nature.

Колекцията Plaisir Nature се ражда благодарение на невероятната синергия между ботаническите знания, познанията в света на ароматите, високата експертиза за нежни формули и еко концепция на Yves Rocher. Иновативни ароматни съчетания, вдъхновени от изумителни растителни асоциации, които релаксират, енергизират, съблазняват: портокалов цвят, лавандула, петигрен, мандарина, лимон, кедър…

Лора и Стоян пък предложиха десерти, в чиито съставки са включени именно водещите аромати от колекцията: Лавандулов макарон с крем къпина, Малинов крем с мента, Чийзкейк с манго и кориандър, Малки тарталети с лимони и мадарини, Ванилова панакота пълнена с крем англез, Кейк трес лечес с кокос и меренг.

Толкова красиво, толкова вкусно!

За да се потопите в атмосферата на събитието, разгледайте нашата галерия: