Повече от 15 години Национални Дистрибутори ЕООД партнира успешно с козметичния бранд REVLON. REVLON поставя начало на пътя си в света на красотата през 1932 година, когато Чарлс Ревсон създава първия непрозрачен лак за нокти: такъв какъвто го познаваме и в наши дни. Лакът за нокти е истинска революция в козметичната индустрия. За разлика от предшествениците си е създаден на базата на пигменти, което го прави плътен, придава му силен блясък и открива неограничените възможности в колорита. От 1932 година REVLON е лидер в козметичния свят и не спира да впечатлява с иновации до днес.

  • 1939 – „Matching Lips and Fingertips“ – REVLON е първият бранд, който лансира съответстващи  цветове в линиите червило и лак за нокти.
  • 1940 – REVLON създава първата водоустойчива спирала за очи!
  • 1962 – REVLON за първи път представя техника за грим с четки и демонстрира нанасянето на руж върху скулите.

REVLON e емблематичен бранд, представляван през годините от едни от най-известните жени в света: Дориан Лей, Джесика Алба, Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Емма Стоун. Днес REVLON e глобален бранд с присъствие в над 175 държави.

Жената REVLON e:

  • БЛЯСКАВА  – с уникален стил.
  • ИНТУИТИВНА – която знае какво иска.
  • УВЕРЕНА – енергична, дори дръзка.
  • КОСМОПОЛИТНА – светска и мъдра.
  • СЪБЛАЗНИТЕЛНА – стилно – провокативна.

През 2015 REVLON представи своята нова концепция:

Важно е не само да изглеждаме красиви, а да се чувстваме красиви! Новата концепция е изцяло подчинена на любовта, която носи красотата в живота ни.

Манифест

Любов.
Историята ти чака да бъде написана.
Тя започва с романс и желание.
Изведнъж. Нежна и съблазняваща.
Завладяваща и вълнуваща.
Любовта събужда поета в теб.
Отприщва провокативността.
Запалва искрата на страстта
и се възпламенява.
Един поглед
може да каже всичко.
Едно докосване
може да ни сближи.
Една целувка
може да ни изпепели.
Любовта е в нас.

REVLON ни вдъхновява и ни помага да се представим в най-добрата си светлина. Да сме атрактивни е харизма и част от нашата необходимост да привличаме хората около себе си. Да сме атрактивни и да впечатляваме другите ни кара да се чувстваме живи и да вярваме, че всичко е възможно. Любовта и привлекателността са магнити, които ни помагат да почувстваме енергия, вълнение и устрем. Привличането е чувство, засвидетелствано от тези, които ни заобикалят. REVLON е марката, която ни помага да се чувстваме магнетични и да привличаме вниманието всеки ден!

Може да откриете продуктите на REVLON в нашия онлайн магазин Bonjour.bg!